Long time no see!

Hej på er mina fiiiiiiiina läsare (typ 5 max) xD
Jag känner att det kanske var dags att skriva lite här igen.. heh heh... ni får ursäkta det stora uppehållet, men nu blir det skärpning med det :3
Julen kom och gick som i ett naffs. Jag firade jul hos min farmor uppe i Hudiksvall, där fanns det i alla fall några centimeters snö till skillnad mot Linköping, vilket ger lite mer julstämning. Det här året har förberedelserna för- och julen gått lite väl fort tycker jag D: Det kändes som att man inte riktigt hann få suga in den där julkänslan, julafton bara kom pang-bom och så var allt slut.. Men det kanske blir så när man inte spenderar dagarna innan jul i skolan och får julpyssla lite och umgås mer med sina vänner. Plus i år så var det knappt någon snö, förutom veckan innan jul eller liknande.. men då försvann ju förstås snön dagen innan julafton. Time:at. Menmen. Julen hos farmor var som alltid väldigt mysig, med den gammeldagsa miljön som jag trivts bäst i under jul.

I julklapp har jag av pappa och hans släkt fått en hjälm till när jag åker snowboard, ett stafli samt 3 målardukar, ett presentkort på Espressohouse på 300 kr! (av Lotta), nya färgglada sängkläder, samt såklart skidkläderna som jag fick lite i förskott för att jag skulle till Sälen med Linn (som jag berättar om senare då jag fått bilder av Linn , 15:e-18:e december)
Jag har ju sedan i somras varit arbetssökande, men nu strax innan jul hörde företaget finOren av sig för en telefonintervju - hon som ägde företaget pratade lite med mig, verkade väldigt intresserad och ville träffa mig ytterligare för en intervju. Den intervjun ledde till att jag fick följa med en av deras arbetare under en dag och se hur de jobbade, vilket för övrigt var hur jobbigt som helst.. De arbetsuppgifter man hade på plats var att dammsuga, damma, moppa, plocka undan, städa undan leksaker och diverse kläder som ligger på golvet samt diska om det står disk framme, i alla rum som kunden har bett om. Arbetaren som jag följde med tyckte jag var lite för seg och jag städade på ställen som kunderna (det är maidservice, företaget städar hemma hos privatpersoner) inte kollar på.. Jag städade för länge under kuddar i soffor osv.. Jag förstår väl att man inte kan vara hur noga som helst med tanke på att man har en tidsbegränsning (3-5 timmar beroende på hur mycket), men det känns ändå lite .. jaha .. när man tydligen inte ens ska dammsuga bakom soffor.. Det är klart man ska göra det?! Men men. De skulle höra av sig i fredags eller i början av denna vecka, men de har fortfarande inte hört av sig. Lite knas med tanke på att de sa att de sökte mycket arbetskraft.. men de hör väl av sig förr eller senare. 

Nu skall jag strax iväg till jobbcoachmöte som jag återigen fått lyckan(?) att vara med om... Yaaay.. xD

Jag lovar att skriva här lite oftare i framtiden, blev lite långt inlägg nu ;) Kram på er folks' :*




RSS 2.0