Det är FÖR varmt...

Stekväder......... Man kan nästan inte vara ute när det är så här varmt D: Man får ont i huvudet bara man går ut >< Bättre att vänta fram till 16 och efter det då det inte är lika varmt, men fortfarande skönt att vara ute.

Igår gick jag och Linus på en promenad, eller ja.. promenad och promenad. Vi gick en bit vid 17-tiden, fastnade sedan vid en hängmatteliknandegrej vid en lekplats som vi låg länge vid och pratade. Även lyssnade på fin musik, eller fin vad jag tyckte i alla fall ;) Men det var väldigt mysigt att bara ligga där och inte behöva tänka på något annat..

Ikväll ska vi ses igen, äta ute på stan och sedan gå på bio. Det blir finfint det :3 <3

Just nu sitter jag och gör collage igen, det är himla kul faktiskt! Jag skulle behöva lite fler gamla tidningar, ett nytt lim och en mindre sax dock, men det går bra i alla fall 8)



Life is very short, and there's no time.. for fussing and fighting my friend..

Jobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjooooobbbbbbbbb, jag blir galen på de här uppgifterna jag har :C
Det som får mig på bra humör är lönen och det att jag faktiskt har ett jobb, vilket många andra inte har.. xD
Det som också får mig på bra humör är The Beatles, Paul och John är lite flummiga.. Ringo ser ut som att han har det roligare än någonsin(not) och George spelar på xD, här får ni länken till den fina videon att kolla på:

http://www.youtube.com/watch?v=eN-Ee7uXKYo&feature=related  <3 :D

Jag har idag också varit på körlektion på körskolan för första gången, bara kört med pappa innan. Det gick bättre än förväntat faktiskt, och körläraren var bra! ^^
Skaffat mig en ny kalender nu med, det behövs - speciellt när man ska skriva ned teoribesök, körtider, jobbcoachmöten och andra saker :3

Har lite över 6000(drogs bort för körlektionen, 500kr) på mitt "vanliga" konto, det känns asnajs 8] And more to come!

Nej nu är det bäst att jag fortsätter jobba igen.. heh heh.. xD

Pusspåer!



Bilder från balen 2011 (del 1)


Mah 2 last weeks

Hejhopp! Ett litet tag sedan jag skrev här nu.. känns som att jag inte riktigt vet vad/hur jag ska skriva.
Jag var förra veckan på Vindö med Linus, det var väldigt mysigt! Träffade några av mina kusiner också :3 Linus trivdes riktigt bra och kom överens med allihopa, kul! <3 Vi kom hem igen torsdag kväll. Fredag/lördag kväll så kollade jag film med Jossan och Cami, någon japansk film. Filmen var väl okej men sällskapet är <3, speciellt då alla ville se mycket av "Edward"-look-alike-en och att det skulle vara lite mer.. "romantiska" scener XD
I början av veckan träffade jag Linn, innan hon drar iväg på sina äventyr (bland annat Tyskland i 3 veckor), så det dröjer ett tag innan jag får träffa henne igen :C Resten av veckan har jag fortsatt jobbat på min faders företag.
Igår såg jag allra sista Harry Potterfilmen med John på bio, i 3D. Jag hade nog föredragit att se den utan 3D-effekten, den kan vara distraherande tycker jag, och det ger mig inte en sådan mycket större filmupplevelse i alla fall. Men den visades fortfarande i den största salongen och John hade aldrig sett 3Dfilm tidigare så det fick det bli :3
Filmen i sig var bra :) Det var tillochmed så att Harry blev lite småhet en viss del av filmen, HÖHÖH.. tycker inte han är supersnygg annars :p Och Snape visade sig vara snäll... wierd.. Och jag skulle vilja besöka Hogwarts på riktigt, men det existerar ju inte .. :C *gråtbil* Känns konstigt att det inte kommer komma fler filmer/böcker, i alla fall inte om just Harry Potter. De sista böckerna har jag faktiskt inte läst ännu, men det ska jag ta och göra inom en snar framtid!
Varför mina inlägg inte vill lägga sig mer i stycken förstår jag inte, texten klumpas ihop och det är irriterande :C Aja, det går ju i alla fall att läsa som tur är..

She's got a ticket to riide..

Det regnar utanför fönstret, men himlen är ljus och jag lyssnar på The Beatles - Ticket to ride.
Det känns fint! <3 Känns som en sådan låt som skulle kunnat ha spelats på konsert i regn, vore faktiskt väldigt mysigt..

While my guitar gently weeps..

Back to work. Jobbigt att behöva gå upp så himla tidigt nu på morgornarna.. ><
Tur att man i alla fall kan lyssna på bra musik! <3
I look at you all see the love there that's sleeping
While my guitar gently weeps
I look at the floor and I see it needs sweeping
Still my guitar gently weeps
I don't know why nobody told you how to unfold your love
I don't know how someone controlled you
They bought and sold you.

I look at the world and I notice it's turning
While my guitar gently weeps
With every mistake we must surely be learning
Still my guitar gently weeps
I don't know how you were diverted
You were perverted too
I don't know how you were inverted
No one alerted you.

I look at you all see the love there that's sleeping
While my guitar gently weeps
Look at you all . . .
Still my guitar gently weeps...



Juicy Couture Tävling - Peace, Love & Couture

Är så himla sugen på att vinna en tävling av Juicy Couture (http://juicycouture.carolinesmode.com/) där man har chansen att vinna ett superfint paket med massvis av deras underbara produkter - ett stort skönhets- och modekit. Vill ni kolla in det så gå in på länken ovan :)
Min motivering till att vinna tävlingen är att jag alltid önskat att ha någon av deras produkter, men jag har inte råd att köpa dem, tyvärr... Brukar kolla in deras hemsida lite då och då, de har tillexempel superfina berlocker, parfymflaskor som jag skulle kunna köpa bara för deras fina utseende och väskor som jag bara skulle kunna drömma om att ha i ägo. Skulle jag vinna tävligen har jag ingen aning om vad jag skulle göra. Det skulle kännas så overkligt - exploderat av glädje är en sak som är säker i alla fall! En till sak som är säker är att jag är en Peace, Love & Couture tjej! ;)

RSS 2.0