Drakar och Demoner - Trudvang

Var igår hos Johns kompis Per och spelade Drakar och Demoner - Trudvang, med Lollo, Cami, John himself, en kille som hette Josef och en annan kille som hette Mike. Det var ganska så krångligt till en början.. heh heh.. och det är ju ett rollspel med så man får ju gå in för sin karaktär. Men det kanske blir lite enklare att göra det nästa gång, när man vet mer hur det går till och då kanske man vågar gå in lite mer för det också :3 Sedan var vi ju i helt nytt sällskap så att man var lite smånervös och osäker var väl inte så konstigt.. xD Men det är något som jag skulle vilja vara med på igen iaf :)

Bilden nedan föreställer ett sådant papper där man skulle fylla i sin karaktär, vilket tog ca 1,5 timme om man skulle göra en helt från början (de som spelat tidigare använde ju samma karaktärer igen) :3



Inspirations bildurrr och whatnot del 2

by agnes-cecile on deviantart.com

by AquaSixio on deviantart.com

by carynvstheworld on deviantart.com

by elle-cannelle on deviantart.com

by Phons08194 on deviantart.com

by nokkasili on deviantart.com

by pure-insomnia on deviantart.com






<3

Jag älskar dig ~ <3

JFalk own the rights to this picture

How I wonder... (Kör en Sarah Jessica Parker)

Hejhoppitjolasnopp.

Jag vet inte riktigt hur det blir utav min framtid. Om jag kommer in på universitetet nu i höst eller inte.. Vid första antagningsbeskedet så var jag tveksam till Förskolelärarlinjen i Norrköping, men efter funderande så kändes det ganska rätt, det är värt att pröva på och jag vill se hur det är. Sedan kom antagningsbesked 2 och då blev jag antagen till Digital visualisering i Jönköping, men det kändes helfel att börja där.. Och jag var struken från allt som låg under den utbildningen från listan, inklusive Förskolelärarlinjen. Så det var ju lite fail... Jag återanmälde mig dock till Förskolelärarlinjen men jag har fortfarande inte fått något besked om jag kommit in eller inte. Utbildningen (uppropet) är den 22:e nu på måndag.. så om jag inte får något besked imorgon heller så får jag väl kontakta någon via studera.se och fråga hur det blir. Har ingen aning om vad jag ska hitta på om jag inte kommer in, blir väl till att söka jobb då I guess..

Men förhoppningsvis kommer jag in.... x)




RSS 2.0