Still there?

Hej folket.. Undrar om det fortfarande är någon som kollar min blogg, tveksamt xD
Ah well jag tänkte skriva lite i alla fall :)

Jag har ju, sedan mitt senaste inlägg, varit i Stockholm med Lollo, Cami och Jossan! Bodde i Lollos familjs lägenhet, var på Operan och kollade på den klassiska Svansjön, shopping i stan osv. Det var väldigt kul! Får hoppas jag får följa med någon mer gång. Lollo är ju den som har koll på Stockholm, utan henne skulle jag gå vilse.. Eller jag har ju min iPhone förstås men .. still :P Hon vet många mysiga och roliga ställen att besöka :)

Jag har hunnit besöka Stockholm ytterligare en gång, den tid jag inte skrivit här. Det var faktiskt alldeles nyligen, förra veckan. Fredag till söndag med Linn istället:) Vi lånade hennes mammas företags lägenhet över helgen, provade på vaxning (smärtsamt till tusen!!) , köpte nya fina örhängen på Antikt, gammalt & nytt :D

Har även, på senaste tiden, börjat en praktik på en lunchrestaurang, Brödernas kök, som ligger i Mjärdevi. Det går bra, praktiken fortsätter tills juni månad. Jag har pratat lite med chefen, och det blir i alla fall 4 timmar per dag som gäller, för jobbet framöver sedan alltså. Inte heltid som jag hade hoppats på från början, men det är ju åtminstone något :)

Skönt att det är en kort vecka förövrigt :3 jobbar bara måndag-onsdag pga röd dag på tors :D

Nästa helg ska jag gå och kolla på Linns bal! Det blir kul! ^^ Var inte alls längesedan jag skrev om min egna känns det som.. xD

Dessutom har också Cami hunnit fylla 20 år! :33 <3 Det firas med en drinkbild, eftersom hon nu också kan köpa ut från Systemet ;) haha xD och för att jag inte kunde vara med på hennes fest :C <3 Schkål!



Snart har jag och Linus, på tal om något helt annat, varit tillsammans i hela tre år! Det ni! <3







RSS 2.0