jag vill ha chokladmuffins...

Hah.. har tänkt lite på hur man beter sig när man pratar i telefon. När jag pratar i telefon med mina kompisar eller min pojkvän ligger jag alltid i sängen eller soffan och typ.. kluddrar ner lite saker, småtecknar, medan när jag ska ringa upp något okänt nummer eller ringa något "viktigt" samtal så sitter jag alltid upp eller går runt i huset. Lite kul fakiskt.. xD

Har äntligen fått klart mitt CV. Ska gå och gå och söka jobb på olika ställen imorgon efter skolan. Först och främst HSB eftersom deras sista inmälningsdag är på torsdag, men vill även passa på att söka lite andra jobb samtidigt, eller i alla fall fråga om det finns lediga jobb och kanske få lämna mitt CV där.


Längtar efter sommar och sol...

Tröööttttt som satan i gatan (som Lollo brukar säga) idag >< Så seeegt och var hungrig hela tiden.. Fisk är ingen favoritmat heller direkt. Köpte mig en god cupcake på caféet som mättade lite, onyttig som jag är :3 Orkade egentligen inte med den gigantiska håltimme vi har under måndagar.. men fick i alla fall en scen till min Totoro-lerfigur-film klar, så nu är det inte supermycket kvar av själva fotandet i alla fall :) På estetisk verksamhet har jag börjat smått med cernitlera, det var jobbigare än vad jag trodde att jobba med, faktiskt. Den krävde mycket för att bli lätthanterlig.

Skönt väder var det i alla fall idag. Var fint när jag gick från mitt IV val till skolan. Nästan så det vart lite för varmt för vinterjackan. Hoppas på att få kunna byta ut den mot en vårjacka snart, ska införskaffa en ny. Längtar så efter att få gå i lättare klädsel och grönska xD Det mesta just nu är mest.. gult. Tur att det är pågång i alla fall :)





http://www.deviantart.com/download/111390276/Triple_Rainbow_Cupcakes_by_dashedandshattered.jpg

deeerp mys helg

Den här helgen har varit riktigt händelserik och rolig faktiskt! Riktigt kul på fredagen med tjejerna och massa vodkudrickande xD Sedan en mysig lördag tillsammans med min underbara pojkvän.. och idag har jag varit på balträning och sedan fikat med Linn som jag inte träffat på evigheter. :)

Det är så kul när man bara får vara och hitta på saker man vill göra! Ganska skönt att komma upp tidigt nu idag, man hinner göra så mycket mer än om man sover fram tills ett, halv två-tiden.

Fick även min födelsedagspresent av Linn idag! Jag gav hennes också. Där märker man hur sällan vi träffas egentligen. Vi har träffats typ 2 gånger på en månad.. måste se till att bli oftare.
Jag fick i alla fall ett jättefint armband som jag önskat mig, läppsyl med cola smak(haha, jag som älskar cola) ett finfint kort och en stor kola som hon hade gjort själv. Tack Linn! <3 Jag gav henne ett par örhängen, hon verkade uppskatta dem likaså :D

Avslutar helgen med lite tedrickande och "småknarkig" musik.
That's the stuff!

http://kumaori.info/

Jag har skaffat mig en blogg, woohoo!

Jag har nu bestämt mig för att prova på och se hur det är att ha en blogg :3
HAII GUYYYSS! 8D HÖHÖH

Gammal finfin bild ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0