kliv in i drömmarnas värld...



Lunnevad?

Hm. Vet inte riktigt vad jag tycker om det hela. Vore ju trots allt kul att få ha spenderat sin tid med bara sådant man tycker är kul och bara få "slappa". Ha sin egna lilla vrå med små växter och byråer med roliga små anteckningar och lappar. Men.. det var något med den folkhögskolan som var lite småskumt. En del människor verkade vara lite för stela och.. jag vet inte. Det kändes samtidigt inte riktigt som min grej, inte riktigt som min plats att vara på. Som ni kanske förstått av detta så kom jag inte in på Lunnevad. Det första jag tänkte var: Gud, jag är kanske sämre än många av de jag tyckte var dåliga på "stillebenprovet", eller att någon hade roligare personlighet under intervjun. Men sedan orkade jag inte bry mig Det är inget jag orkar prata om egentligen eller få tycker-synd-om-dig kommentarer heller, det är bara irriterande.
Har inte berättat det för mina föräldrar ännu. Kan redan föreställa mig hur mamma kommer tycka det är synd och sedan fråga vad jag nu tänkt göra i höst, hur det blir nu. Har inte orkat ta den disskusionen ännu men ska ta och göra det snart. Jag är nog menat för något annat än Lunnevad egentligen. Det är nog helt enkelt inte riktigt min plats, helt enkelt.


Vampire Hunter D - Bloodlust

Såg en film med min syster igår som hon laddade ner. Den var ganska bra faktiskt! En japansk animefilm från år 2001. Vi hade lite krångel med att få ett bra ljud till en början men det fixade mina högtalare! 8)
Eftersom jag är så pass lat att jag inte riktigt orkar skriva ned vad den handlar om själv, men ändå vill dela med mig vad den handlar om så kopierade jag en storyline från imdb.com : 

"It is many thousand years in the future. Vampires once ruled the night but have seen their numbers reduced by fearless bounty hunters. One such hunter is D, the halfbreed son of a human mother and vampire father. When a girl from a rich family is taken from her home by the vampire Meier Link, her father contracts both D and the Markus brothers (a rival group of hunters) to race to retrieve her. As the heroes fight their way through Meier's hired guards, they begin to suspect that the girl may have gone with him willingly."

Både D som han kallas (han på bilden alldeles under) och Meier (han är med i andra bilden räknat uppifrån) var lite småheta måste jag säga.. HOHOH.
Ska försöka se den en gång till någon gång och INTE halvblunda till då och då som jag råkar göra ibland när jag kollar på film >< xD
D

:C

Min irritation har växt lite ytterligare. Det är massvis av småsaker som bygger på hela tiden, inget jag borde bry mig om egentligen men det stör mig så väldigt i alla fall. Som tillexempel en uppblåst tjej som alltid kollar snett på mig och pratar sällan med mig när jag försöker inleda ett samtalsämne och som nu har sagt att hon fått två jobb i sommar. Jag har INGET JOBB. Är så sjukt irriterad på henne och hennes märkeskläder och "jag är bäst"-attityd.

Jag är även sur på lite andra småsaker..jobbig huvudvärk, äcklig middag, extrem motvind, personer som man umgåtts med i snart 3 år som fortfarande är osäkra kring mig och andra i klassen, personer som inte verkar bry sig - när personer inte orkar bry sig när man vill prata om något jobbigt man varit med om eller om man mår dåligt, trots att alltid jag lyssnar och pratar med dem när de har problem. Det är så sjukt irriterande!!! Jag försöker ändå lyssna och hjälpa den personen varje gång de mår dåligt eller har problem, men de skiter i mitt när jag kommer och vill prata om något. De som tror att de ALLTID har rätt stör mig något oerhört också.

Det känns som att vissa tar mig lite för mycket för givet ibland...

wajnarN

Blöh.. varit en ganska seg dag idag. Känt mig lite smått irriterad på saker, flera saker. Men jag orkar inte sitta och gnälla här i min ensamhet, för det är knappt någon som läser min blogg i alla fall. xP

Så istället för att sitta och klaga lägger jag upp lite finfina bilder <3



Made by nolaki on deviantart.com
Made by haunted-tower on deviantart.com

british guyss

Tjolahopp i herrhatten!
Idag har jag varit och sett musikalen - Morden på Middlebank som några i min klass samt några andra elever från estetprogrammet gjort. "PÅ MITT MIDDLEBAAAANK!!!!!" - låten satte sig som mest på hjärnan. Orkestern var väldigt duktig måste jag säga, förtjänade mer cred än vad de fick egentligen..
Sedan träffade jag också Linn som jag inte träffat, en väldig kortis, i början av påsklovet. Det var väldigt mysigt :) Vi gick och kollade på min klass utställning i Missionskyrkan, kollade skor och satt och fikade på Espressohouse!

Igår träffade jag på en jättemysig brittisk kille som frågade efter vägen.. Accenten gör killarna 100000 gånger snyggare... ÅH det är så charmigt xD <3


Det Lilla Livet

Hejpåer folks'! Det var ett litet tag sedan jag skrev här sist. Meeen det har inte blivit av helt enkelt.

Vad har då hänt på senaste tiden? Sushiätande med Lollo, Cami och Jossan samt lite partaaj efter det nu i fredags. Haha, det var en trevlig kväll det ;D Sedan har vi haft vernissage på saker vi gjort i bildkursen i lördags. Det var kul men kände mig lite småfail efteråt.. Därför att mot slutet av vernissagen så hade vissa redan sålt lite av sina saker, jag hade inte sålt någonting. Det skulle kunna vara mycket släkt och så som köpt, but still. Är mina saker fula eller? D: Eheee' .. Aja. jag orkar inte bry mig så mycket faktiskt :p Det är väl det som hänt på senaste tiden, förutom Kolmården med Naturvetenskap B också, det var ganska skojs :) Jävla Efata, hahah.

Skönt att värmen kom tillbaka igen, det började snöa i början av maj.. Det var ganska deprimerande. Men som tur var så smälte det bort nästan på direkten så:) Haha.. nu är det över 20 grader varmt igen, knasväder. xD

Ska skriva här lite oftare :3 Det är faktiskt ganska kul..

RSS 2.0