I haz jobb, tillfälligt iaf..

Ja jag har lyckats få ett kortvarigt jobb på pappas företag. Jobbar från 9-17. Inga sådär suuuperroliga uppgifter jag får men.. det är ju ett jobb och jag får ju i alla fall pengar för det i slutänden och man får ju faktiskt ta lite pauser då och då om man vill. Jag gick tillexempel med pappa på Bosses och köpte glass efter lunchen...
Jag är ju en tillfällit "anställd" på företaget, GoldPen som det heter. Jag sitter oftast i någon annan anställds lilla kontor, tror han är bortrest eller på semester.. Han har i alla fall en smårolig, fast väldigt enkel röd bläckpenna. Pennan är helröd och den har som ett litet "fönster" i mitten av sig så man ska se hur pass mycket bläck som finns kvar. Det fina med det är att det ser ut som riktigt blod, haha .. vet inte varför jag blev så fascinerad av det, brukar inte bli det av blod egentligen, men pennan var halvfull och konsistensen liknade riktigt blod. Satt och kollade på den ganska länge. Funderade på att smyga ner den i väskan först för den var så fin men sedan kom jag på att det var ju trots allt killens penna.. Den kan ju inte bara jag ta .. :P Plus att de antagligen skulle kunna lista ut att det var jag som tog den i sådanna fall eftersom det bara är jag som sitter där just nu xD Såå... fail på det... Får ta ett kort på den istället..
Träffade Linn en kortis efter jobbet idag också. Hon har tydligen skaffat pojkvän, och de har varit tillsammans i snart 2 veckor.. och inget har hon sagt. :C Inte kommer hon att kunna ses så mycket på lovet heller .. eller ja, lov och lov.. men ni förstår vad jag menar. Känns ... trist.
Känns som att ingen varken orkar läsa eller kommentera min blogg.. men vadfan, orkar inte bry mig atm. Det känns ganska skönt att bara skriva av sig ändå.

sunlight..


ajjjjjjjjjjjjsing..

Min mage gör ont.. mensvärken smyger sig på. Jag måste ta mig ner till stan idag och gå till arbetsförmedlingen.. jag känner mig lite lost när det kommer till det. Förstår mig inte riktigt på allting.. men jag gör väl det förr eller senare. Ingen stor lust att åka till stan överhuvudtaget.. är low on cash och vill bara ligga i sängen och läsa en ny bok som jag inte börjat läsa ännu..

Turkiet 2011

Det var helt underbart i Turkiet! Och vilket fantastiskt väder! Över 28 grader och sol varje dag.. Femstjärnigt hotell precis vid havet, längtar tillbaka bara jag tänker på det. xD Lägger troligtvis upp lite fler bilder här såsmåningom, vill ni se dem mer snart så kommer många dyka upp på Facebook. :)

STUDENTEN!

Nu har jag tagit studenten, fyfan vad jag är bra! :D 


Blir att ladda upp fler bilder från student + bal strax ;)
Imorgon åker jag iväg till Turkiet en vecka, det ska bli skojs! :D
Känner dock redan av lite av ångesten av att inte gå i klassen eller skolan längre :c ...

Balbilder

En av de bilder som togs under balen, kommer fler strax :)

trist dag må jag säga..

Det som jag trodde skulle bli en relativt rolig dag .. blev inte så skojs som jag trodde. Vi skulle åka ned till en bonde och fixa till vårat studentflak idag. Först och främst så hade en viss tjej i klassen skrivit ner fel busstid. Hon hade skrivit ned 12.43, men den gick tydligen typ 12.30, så tack vare henne så missade jag, lollo och line den. Nästa skulle inte gå förrän 14.17, så jag ringde henne och skulle försöka lösa det hela med att någon i klassen möjligtvis kunde hämta oss, eftersom de har körkort och ofta åker bil. Men till en början så orkade hon tydligen inte prata med mig utan lade ifrån sig mobilen och gjorde annat samtidigt, och ville inte prata med mig. Jag lade på och ringde igen, då svarade hon. Jag frågade henne om det möjligtvis var någon som skulle kunna hämta oss men tydligen så var det inte hennes problem att fixa, vilket det faktiskt var egentligen, så det fick vi lösa själva. Vi fick tillslut tag på vår underbara bildlärare Annika som kunde skjutsa ut oss till stället vi skulle vara på.
När vi väl kom dit så var vi de första att anlända, på grund av att de andra som åkt med bussen hade missat var de skulle gå av. Så de hamnade en mil ifrån oss, träffade någon där i närheten som sedan slutade med ett "poolparty", eftersom bussen tillbaka till det stället vi skulle vara på skulle ta sig ett tag innan den kom. Det kändes ganska trist att ha missat det..
Vi underhöll oss med att måla ett "lakan" som vi skulle ha på studentflaket, som vi möjligtvis tänkt måla mer på när resten av folket dykt upp.

Efter ca en timme efter att vi anlänt till platsen så dök de andra upp. De hade tydligen redan målat tre andra "lakan", som bestod av att "Vi åkte fel, hamnade i en pool istället" eller liknande. Jag tycker det var lite.. jaha.. med tanke på att typ hälften av klassen missade "poolpartyt", och två skyltar bestod alltså av text om det poolpartyt. Jag trodde vi skulle göra något roligare, typ som något klassiskt citat från våran klass eller någon rolig bild som på pedobear eller vadsom, något som representerade våran klass lite mer. Men tydligen så "dög" det vi hade.
Vi monterade upp de "lakan" vi hade på vårat flak och ungefär mer än så hann vi inte, för då ville alla tydligen hem igen. Så den tid som alla i princip var där var en halvtimme. Det kändes inte riktigt värt att man då släpat ner färger och liknande... Men alla var stressade att åka hem och det hela kändes bara... halvtrist tycker jag, men det fick tydligen "duga". Jag hade ändå velat visa upp något mer färgglatt och roligt... menmen.
Sedan väl på studentdagen så tror jag inte riktigt att man bryr sig om det hela men jag känner ändå att det hade varit roligare att ha lagt ner lite mer tid på flaket... that was my point.

Baluppvisningen!

Imorgon gäller det!



sommarlovsfeeling

Röd dag idag. Känns som att de infaller fel nu när man vill hinna klart med allt möjligt i bilden och umgås med folket i skolan.. D: Jag måste även göra klart min utklädnad till tisdagens brännboll. Vet inte riktigt hur den kommer att bli, men får väl se.
I tisdags var det balträning, i 5 timmar. Från 17-21. Slår vad om att en timme totalt spenderades med att bara stå och lyssna på när balledarna pratade.. En halvtimmes rast fick vi också till att äta och dricka osv.. lite småsnålt tycker jag men förstår samtidigt att det är mycket som måste hinnas med... Linus följde med hem till mig efteråt i alla fall, det var mysigt :) På lördag gäller det! Ska bli så himla kuuul! 8D

Vi var ute hemma hos våran svenska/engelska lärare igår, Ekängen tror jag det hette. Det var ganska mysigt faktiskt. Vi åt tidig lunch och drack kaffe och några av oss gjorde det i en mysig liten fotöljhörna och satt och diskuterade om det ena och det andra. Sedan badade vi även i hennes pool. Det var över 25 grader i vattnet, inte helt fel det! Fick en sådan sommarlovskänsla där.. och den byggdes på ytterligare pga värmen och att vi drog till trädgårdsföreningen..
Vi stannade kvar där fram tills klockan var strax efter sju.
Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska hitta på. Får se om jag kanske ser någon film eller så ikväll. Måste som sagt göra klart utklädnaden men .. ingen stor lust med det ><
Målning jag gjorde i julas.

RSS 2.0